Varför vill inte katten leka?

Ett tips på hur man stör katten, funkar inte detta så rekomenderar även Mozart att slicka ur öronen på lilla missen.
Bob (kissen) är dock väldigt tålmodig och vi tar inget ansvar om era katt-kompisar kanske är lite tjurigare.
Se upp för tassarna, annars så ha skoj ^^


/>


Hur man (försöker) duscha en hund...

Först måste man kladda ner vovven med något smarigt såklart.
Finns vita hundben som är bra för tänderna på dom flesta djuraffärerna, dom ligger i en grön liten genomskinlig påse och dem kladdar verkligen! Ge inte för mkt bara, står att dem är bra för matsmältningen, men i för stora mängder verkar de som om matsmältningen kommer igång lite vä häftigl.



Sen så är det bara att blööööta en massa, och försöka hålla kvar den lilla spena saken innan han flyr, utan att skrämma honom. Godis till hands och tålamod i massvis ^^
Förbereda allt innan förenklar det stora hela rätt mkt...

Egentligen hade jag videosar på processen, men eftersom min dator inte varit jätte sammarbetsvillig idag så får bilder duga, dom tyvärr inte vart så många. Men det kanske räcker med att säga att det var blött!


Mozart

Nybadad och lätt tokig!

 


Att få dela


Presentation Mikkan

Ja nu är de väl dags för matte att presentera sig själv också, *huvva*
Jag är en nitton årig flicka, vars livsvisioner åker berg och dalbana mellan obefintliga och näst intill ouppnåliga. Vill alltid ha det jag inte kan få, och gärna lite till..  Men man ska väl aldrig sluta sträva ^^
Just nu förfluter våra dagar i norrlands skogar, uppe i umeå, men i vanliga är vi bosatta med min kära mor nere i stockholm.
Jag avundsjukt beundrar udda som oudda vackra människor, och min lycka och besatthet här i livet är mina djur.

Tyvärr var de lite tomt med bilder på mig bland mina mappar, så detta får duga...


Presentation Mozart

Mozart är alltså det nya tillskottet i familjen, en rasren liten dvärgpudel runt 5 månader. Men som på inmätningen troligen kommer klassas som toy.
I stamtavlan är hans namn Petits Points take the road, och det stämmer nog rätt bra, för en envis rackare är vad han är. Envis så att man blir galen, så att hjärncellerna försöker fly ut genom hjärnbarken när man försöker komma på varför! Varför man tog på sig ansvaret med en bitande liten jobbig valp, tills man tittar på den charmiga lilla varelsen, så underbart gullig man kan vara! :)
Nu ska man bara lyckas lära killen ett och annat, vilket har visat sig vara en spännande utmaningen. Enan dagen är allting jätteläskigt, och andra jättekul.
Förhoppningsvis blir det lite uställningen i framtiden också...


Presentation Siba

Jaha, nu var det Sibiluskens tur, hon är verkligen en hund hund.. Typ så där som hundar ska vara, en film-hund, fast utan hjältedåden möjligen.
Hennes usprung är en av mystisk art, eller iaf hennes härkomst. Ute på den umeistiska slätten, fast inne i skogen, från ett rött litet hus (antar jag) så födde en mycket erfaren mor två små hundungar. En manlig variant, som inte är intressant för oss, och en femin *host*.. Okey, iaf femin könsmässig, liten odåga. Söt som få, men fullproppad med energi.
Hennes första år kom att bli en utmaning, allt som kom i hennes väg, lämnade också hennes väg ganska fort, men i bitar. Önskan att få valla barn, cyklar, bilar, allt som rör sig, fanns alltid där, ganska uppenbarligen..

Nu är hon iallafall rätt så välanpasslig vuxen valp på sju år. Och matte är stolt! Även om den extrema lättlärdheten alltid funnits där, så har det varit en riktigt kamp mot all mental träning och motions som krävts av denna fyrbenta underbara lätt nervösa skapelse.


Presentation Dario

Äldst börjar alltså att skriva först, för det är absolut en viktig regel!
Fladdermaja (Siba) må bott här lite längre men nog struntar Dario i de, han bestämmer ändå ^^ 

Dario är den lite mera lugna typen, har man åtta år på nacken och dessutom levt ut mer än halva sitt liv i rumänien så har man rätt till att ta det lite segare. När han väl leker är han ändå snabbast i flocken ;)
Pinnar och dumma bollar kan man behålla själv, kanske något lite gosigdjur duger i stället. Åska och allt för höga ljud är JÄTTE obehagligt..

Kliar/Leker/Rullar runt i gräset... ^^


Tävling!

PomPoms fina sida kan man nu tävla om en jättesöt påshållare.
Hon har själv köp den i italien, så man kan inte hitta den i sverige eller på nätet i denna läckra färg ;]
Dessutom så får man med en rulle med gulliga påsar, så passa på!

1289991 Morzart...

4b7dfbe2daa4751ae0d6e1dff2b54801.png

Kolla varifrån!

Morzart fick sitta på andra sidan av ute serveringen medans vi var ute och åt. Detta tyckte han inte om så där jättemycket så han fick denna mugg med lite mat i för att aktivera sig lite ^^


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0